Kariyer

Aydınlar Dental'de kariyer fırsatları için bizimle iletişime geçin.

Bize Danışın
Bize Danışın

Bize Danışın

Aşağıdaki form doldurarak randevu bildirimi oluşturabilirsiniz.

Name(Gerekli)
Dosyaları buraya sürükleyin ya da
Azami dosya boyutu: 128 MB.

    Bizimle iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz.

    0/0

    Çalışanlar oldukça profesyonel, kibar ve yardımsever. Özellikle yurt dışından gelen hastalarda randevular konusunda çok hassaslar, saatler konusunda çok dikkatliler. Bu kliniği bulduğum ve burada tedavi olduğum için çok mutluyum.

    Malwina BLICHARZ

    04 Aralık 2017

    Pelin Karamik’e tüm ailemizle birlikte teşekkür ederiz, bana ve kız kardeşime harika bir tedavi sağladı, en başta yapılması gerekenleri ve tüm fiyatları detaylı bir şekilde bize gösterdi. tüm sorularımızı yanıtlamak ve son dakikada ablamla ilgilenmek için çok cana yakın ve nazik. Çok iyi, profesyonel ve güler yüzlü hizmet, hepimiz çok keyif aldık.

    Alan Baychorov

    20.01.2021

    Ağız ve Diş sağlığı merkezi hekimleri Mete Dalbeler, Neslihan Türker ve Ali Osman Maviş’e teşekkür ederim. Bilimsel olarak üst düzeyde üç hekimi bir arada bulmak ve tedavi olmak biz hastalar için büyük nimet. Başarılı çalışmalarının devamını dilerim.

    Melek Yeşim KURUOĞLU

    11 Ekim 2018

    Diş Hekimleri Deniz hanım ve Sermin hanım uzmanlıklarının yanında tam birer misafirperverler. Benim gibi zor tedavi edilebilecek bir hastayı bile evinde ve huzurlu gibi hissettirmeyi başardılar. Huzurunuzda kendilerine çok teşekkür ederim.

    Seyhun Yamanel

    13 Temmuz 2018

    Dişlerim için yaptığınız herşey için çok teşekkür ederim. Emine Hanım ve Ülkü Hocam gerçekten hiç tahmin etmediğim, bir sonuç yarattılar. Dişlerimin onarımı için gösterdikleri özeni asla unutamam. Dişlerimden gerçekten çok mutluyum. Ayrıca emeği geçen diğer arkadaşlara da çok teşekkür ederim.

    Osman ŞAHAN

    26 Ağustos 2018
    Plak
    17 Şubat

    Ağız Kokusu

    Ağız kokusu şikayeti kişinin hem özel hem de sosyal yaşantısını etkileyen, her beş kişiden birinin karşı karşıya kaldığı bir sorun. %85-90 oranında ağız hijyeninin sağlanamamasına bağlı olarak ortaya çıkar ve her beş kişiden birinde görülmektedir. Ağız hijyeninin sağlanmaması nedeniyle ağızda biriken milyonlarca bakteri ve bu bakterilerin artıkları sülfür bileşiklerinin oluşmasına yol açarak ağız kokusuna neden olur. Bu bakteriler diş eti hastalıklarına ve diş çürüklerine de yol açar. Yarı gömük dişler ve uygun yapılmamış protezler de bakteri birikimine uygun zemin hazırlarlar ve daha fazla bakteri birikmesi daha fazla ağız kokusuyla sonuçlanır. %10-15 oranında da bazı sistemik hastalıklar ağız kokusuna yol açabilir. Bunlar diyabet, üst solunum yolları hastalıkları, sinüzit, mide problemleri, akciğer ve böbrek yetmezlikleri gibi hastalıklardır. Yine ağız kuruluğu, kullanılan bazı ilaçlar ve alınan besinler de ağız kokusuna yol açabilir. Ağız kokusunu gidermenin birinci basamağını kişinin ağız hijyenini sağlaması oluşturur. Bunun için kişinin ağzına özgü fırçalama yöntemleri, fırçalamada kullanılan fırçalar veya ara yüz araçları kullanılarak düzenli olarak ağız hijyeninin sağlanmasıyla ağız kokusunun önemli bir bölümü ortadan kalkmış olur. Ancak bakterilerin tutunmasına yol açan çürüklerin, diş eti hastalıklarının, uygun olmayan protezlerin de düzeltilmesi, bunların tedavi edilmesi gerekmektedir. Diğer nedenlere bağlı, özellikle beslenmeye bağlı, ağız kokusunu ayırt etmek gerekiyor. Eğer kişi bu besinleri almaktan vazgeçerse ağız kokusu zaten ortadan kalkar. Tüm bu tedaviler sonucu kişiler iyi bir ağız hijyenine ve güzel bir nefese kavuşurlar. Ancak bu yine de elde edilemiyorsa sistemik hastalıkların da araştırılması ve onların da tedavi edilmesi gerekmektedir. Artık hastaları, ağız kokusu ölçüm makinalarıyla ağız kokusunun nereden kaynaklandığını ölçümleyerek hızlı bir şekilde ilgili birime yönlendirmek mümkün.