Kariyer

Aydınlar Dental'de kariyer fırsatları için bizimle iletişime geçin.

Bize Danışın
Bize Danışın

Bize Danışın

Aşağıdaki form doldurarak randevu bildirimi oluşturabilirsiniz.

Dosyaları buraya sürükleyin ya da
Azami dosya boyutu: 128 MB.

    Bizimle iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz.

    0/0

    Çalışanlar oldukça profesyonel, kibar ve yardımsever. Özellikle yurt dışından gelen hastalarda randevular konusunda çok hassaslar, saatler konusunda çok dikkatliler. Bu kliniği bulduğum ve burada tedavi olduğum için çok mutluyum.

    Malwina BLICHARZ

    04 Aralık 2017

    Pelin Karamik’e tüm ailemizle birlikte teşekkür ederiz, bana ve kız kardeşime harika bir tedavi sağladı, en başta yapılması gerekenleri ve tüm fiyatları detaylı bir şekilde bize gösterdi. tüm sorularımızı yanıtlamak ve son dakikada ablamla ilgilenmek için çok cana yakın ve nazik. Çok iyi, profesyonel ve güler yüzlü hizmet, hepimiz çok keyif aldık.

    Alan Baychorov

    20.01.2021

    Ağız ve Diş sağlığı merkezi hekimleri Mete Dalbeler, Neslihan Türker ve Ali Osman Maviş’e teşekkür ederim. Bilimsel olarak üst düzeyde üç hekimi bir arada bulmak ve tedavi olmak biz hastalar için büyük nimet. Başarılı çalışmalarının devamını dilerim.

    Melek Yeşim KURUOĞLU

    11 Ekim 2018

    Diş Hekimleri Deniz hanım ve Sermin hanım uzmanlıklarının yanında tam birer misafirperverler. Benim gibi zor tedavi edilebilecek bir hastayı bile evinde ve huzurlu gibi hissettirmeyi başardılar. Huzurunuzda kendilerine çok teşekkür ederim.

    Seyhun Yamanel

    13 Temmuz 2018

    Dişlerim için yaptığınız herşey için çok teşekkür ederim. Emine Hanım ve Ülkü Hocam gerçekten hiç tahmin etmediğim, bir sonuç yarattılar. Dişlerimin onarımı için gösterdikleri özeni asla unutamam. Dişlerimden gerçekten çok mutluyum. Ayrıca emeği geçen diğer arkadaşlara da çok teşekkür ederim.

    Osman ŞAHAN

    26 Ağustos 2018
    Diş Hekimliği
    05 Aralık 2019

    Güncelleme Tarihi: 18 Temmuz 2022

    Daha genç bir gülümseme için 5 etkili ipucu

    1. Şekersiz bir hayat
    Ağız kuruluğu, yaşlandıkça yaygın bir sorun ortaya çıkar. İleri yaşlarda kullanılan birçok ilaç ta yan etki olarak ağız kuruluğu yapabilir. Ağız kuruluğu sonucu yiyeceklerin çiğnenmesi ve yutulması zorlaşır. Azalan tükürük miktarı ile çürük ve enfeksiyon riski artar, ağız kokusu oluşur. 
    Beslenme şeklinizi değiştirmek, daha çok çiğ meyve sebze yemek,  yapışkan gıdalardan uzak durmak ve tükürük salgınızı arttırmak için konu ile ilgili uzman görüşü almak ağız kuruluğu şikâyetini önlemek için yardımcı olabilir.

    2. Lekelerden Kurtulun
    Renklenmiş dişler ifademizi anında yaşlandırır.
    İleri yaşlarda yapısal olarak diş rengi koyulaşır. Aynı zamanda kahve, çay, kırmızı şarap, kola gibi içecekler de yüzey lekelenmesi yaratır. Siyah çay yerine daha az leke oluşturan yeşil çay veya bitki çayları gibi alternatifleri deneyin. Bu tür içeceklerin ardından dişlerinizi hemen fırçalamayın, diş minelerine zarar vermemek için en az 30 dakika bekleyin.

    3. Atıştırma Alışkanlığınızı Bırakın
    Atıştırmak bel ölçümüz için çok tehlikeliyken aynı zamanda ağız sağlığımızın için de çok tehlikeli. Kola, patates cipsi gibi atıştırmalar gün içinde ağzınızın asit seviyesinin yükselmesine yol açar. Aynı zamanda ekmek, mısır gevreği gibi yiyecekler de asit üreterek sonucunda diş minesinin yıkımına yol açar.

    4. Beyazlatın ve Parlatın
    Bizler yaş aldıkça dişlerimizin inci parlaklığı da azalır. Buna karşılık dişlerinizi beyazlatmak, en az 3 – 4 ton rengini açmak için çeşitli beyazlatma uygulamaları var. Beyazlatma seçenekleri ile ilgili diş doktorunuza başvurabilir ve sizin için en uygun teknik hakkında tavsiye alabilirsiniz.

    5. İltihap ile Savaşın
    Dişlerinizin etrafındaki bakteriler kan dolaşımına girip iltihaba yol açabilir. Bu durum yüksek tansiyon, diyabet gibi hastalıklara katkı sağlayabilir. Genel sağlığınız için iyi olan her şey ağız sağlığınız için de iyidir. Dişlerinizi, günde 2 kere (en az 2 dakika) fırçalamak ve diş ipi kullanmak iltihap oluşumunu engellemeye yardımcı olur. Ayrıca beslenmenizde omega-3 içeren balıklar, pancar, domates, sarımsak gibi gıdalara ve tarçın, zencefil gibi baharatlara daha çok yer vermek iltihaba karşı önemli bir silahtır.