Kariyer

Aydınlar Dental'de kariyer fırsatları için bizimle iletişime geçin.

Bize Danışın
Bize Danışın

Bize Danışın

Aşağıdaki form doldurarak randevu bildirimi oluşturabilirsiniz.

Name(Gerekli)
Dosyaları buraya sürükleyin ya da
Azami dosya boyutu: 128 MB.

    Bizimle iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz.

    0/0

    Çalışanlar oldukça profesyonel, kibar ve yardımsever. Özellikle yurt dışından gelen hastalarda randevular konusunda çok hassaslar, saatler konusunda çok dikkatliler. Bu kliniği bulduğum ve burada tedavi olduğum için çok mutluyum.

    Malwina BLICHARZ

    04 Aralık 2017

    Pelin Karamik’e tüm ailemizle birlikte teşekkür ederiz, bana ve kız kardeşime harika bir tedavi sağladı, en başta yapılması gerekenleri ve tüm fiyatları detaylı bir şekilde bize gösterdi. tüm sorularımızı yanıtlamak ve son dakikada ablamla ilgilenmek için çok cana yakın ve nazik. Çok iyi, profesyonel ve güler yüzlü hizmet, hepimiz çok keyif aldık.

    Alan Baychorov

    20.01.2021

    Ağız ve Diş sağlığı merkezi hekimleri Mete Dalbeler, Neslihan Türker ve Ali Osman Maviş’e teşekkür ederim. Bilimsel olarak üst düzeyde üç hekimi bir arada bulmak ve tedavi olmak biz hastalar için büyük nimet. Başarılı çalışmalarının devamını dilerim.

    Melek Yeşim KURUOĞLU

    11 Ekim 2018

    Diş Hekimleri Deniz hanım ve Sermin hanım uzmanlıklarının yanında tam birer misafirperverler. Benim gibi zor tedavi edilebilecek bir hastayı bile evinde ve huzurlu gibi hissettirmeyi başardılar. Huzurunuzda kendilerine çok teşekkür ederim.

    Seyhun Yamanel

    13 Temmuz 2018

    Dişlerim için yaptığınız herşey için çok teşekkür ederim. Emine Hanım ve Ülkü Hocam gerçekten hiç tahmin etmediğim, bir sonuç yarattılar. Dişlerimin onarımı için gösterdikleri özeni asla unutamam. Dişlerimden gerçekten çok mutluyum. Ayrıca emeği geçen diğer arkadaşlara da çok teşekkür ederim.

    Osman ŞAHAN

    26 Ağustos 2018
    Diş Protezleri
    05 Aralık

    Diyabet ve dişeti sağlığı

    Diş eti hastalığı, dişleri çevreleyen ve destekleyen dokuların (periodonsiyum) bakteriyel kronik iltihabı ile gelişir. İltihabın ilerlediği durumlarda alveoler kemik kaybı ile karakterize periodontal hastalık (periodontitis) oluşur. Diabetes mellitus (diyabet) ise, toplumda oldukça sık görülen metabolik bir rahatsızlıktır. Yapılan çalışmalarda, periodontitisin esas etkeninin bakteriyel plak biofilm tabakası olmakla beraber, özellikle kontrol altında olmayan diyabetin, periodontal hastalığın şiddetini arttırdığı ve tedaviyi olumsuz yönde etkilediği bildirilmiştir. Benzer şekilde, periodontal hastalığın diyabetteki glisemik kontrolü etkilediğine dair çok sayıda çalışma rapor edilmiştir. Özetle, diyabet ve periodontal hastalık arasındaki ilişki çift yönlüdür. Dolayısıyla diyabetli bireylerde periodontal hastalığın tedavisi glisemik kontrolün sağlanmasıyla beraber diyabete bağlı komplikasyonların azaltılmasında önemli rol oynar.

    Kontrol altındaki diyabet hastalarında tüm dental tedaviler uygulanabilir. İnsülin kullanan hastalarda olası bir hipoglisemi (kan şekerinin olması gerekenden düşük olması) atağını önlemek için tedaviler insülin enjeksiyonundan sonraki 30 dakika ile 8 saatlik zaman dilimi arasında planlanmalıdır. Diyabete bağlı sistemik komplikasyonlar mevcut ise, cerrahi işlemler öncesi hastanın hekimi ile konsültasyon yapılıp öncelikle diyabetik kontrol sağlanmalıdır. Şiddetli periodontal hastalığa sahip diyabetik bireylerde ise, periodontal tedaviye ek olarak sistemik antibiyotikler de reçete edilebilir.