Kariyer

    Aydınlar Dental'de kariyer fırsatları için bizimle iletişime geçin.

    Bize Danışın
    Bize Danışın

    Bize Danışın

    Aşağıdaki form doldurarak randevu bildirimi oluşturabilirsiniz.

    Dosyaları buraya sürükleyin ya da
    Azami dosya boyutu: 128 MB.

      Bizimle iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz.

      0/0

      Çalışanlar oldukça profesyonel, kibar ve yardımsever. Özellikle yurt dışından gelen hastalarda randevular konusunda çok hassaslar, saatler konusunda çok dikkatliler. Bu kliniği bulduğum ve burada tedavi olduğum için çok mutluyum.

      Malwina BLICHARZ

      04 Aralık 2017

      Pelin Karamik’e tüm ailemizle birlikte teşekkür ederiz, bana ve kız kardeşime harika bir tedavi sağladı, en başta yapılması gerekenleri ve tüm fiyatları detaylı bir şekilde bize gösterdi. tüm sorularımızı yanıtlamak ve son dakikada ablamla ilgilenmek için çok cana yakın ve nazik. Çok iyi, profesyonel ve güler yüzlü hizmet, hepimiz çok keyif aldık.

      Alan Baychorov

      20.01.2021

      Ağız ve Diş sağlığı merkezi hekimleri Mete Dalbeler, Neslihan Türker ve Ali Osman Maviş’e teşekkür ederim. Bilimsel olarak üst düzeyde üç hekimi bir arada bulmak ve tedavi olmak biz hastalar için büyük nimet. Başarılı çalışmalarının devamını dilerim.

      Melek Yeşim KURUOĞLU

      11 Ekim 2018

      Diş Hekimleri Deniz hanım ve Sermin hanım uzmanlıklarının yanında tam birer misafirperverler. Benim gibi zor tedavi edilebilecek bir hastayı bile evinde ve huzurlu gibi hissettirmeyi başardılar. Huzurunuzda kendilerine çok teşekkür ederim.

      Seyhun Yamanel

      13 Temmuz 2018

      Dişlerim için yaptığınız herşey için çok teşekkür ederim. Emine Hanım ve Ülkü Hocam gerçekten hiç tahmin etmediğim, bir sonuç yarattılar. Dişlerimin onarımı için gösterdikleri özeni asla unutamam. Dişlerimden gerçekten çok mutluyum. Ayrıca emeği geçen diğer arkadaşlara da çok teşekkür ederim.

      Osman ŞAHAN

      26 Ağustos 2018
      Periodontal
      17 Şubat 2020

      Güncelleme Tarihi: 08 Ocak 2024

      İmplant nasıl seçilir?

      İmplant seçimi; implantı (implantları) yerleştirecek, üzerine protez yapacak ve daha sonraki periyodik dişeti bakımını üstlenecek hekimlerin ortak muayenesiyle yapılmalıdır. Protezi yapacak hekimin, implantı yapacak hekimi, yapılacak protezle ilgili önceden bilgilendirmesi, tedavinin sonunda, hastanın fonksiyon ve estetik kazanımını yüksek ölçüde etkileyecektir. İmplantın boyunun, çapının ve şeklinin seçimi, tecrübeli bir ekip tarafından , implantın yerleştirileceği çene kemiğinin yoğunluğunun uygun olduğu durumlarda, panoramik çene radyografisi (OPGR) denilen iki boyutlu görüntüleme ile yapılabilir.

      İmplant yapılacak bölgedeki kemik yoğunluğunun yetersiz olduğu durumlarda ya da birden fazla implantın yapılacağı ve bu implantların bir protezle birbirine bağlanması gereken durumlarda 3 Boyutlu Görüntüleme ( Bilgisayarlı Tomografi – Volimetrik Tomografi) başarıyı arttıracaktır. Hatta günümüzde bu tür vakalarda protezi yapacak hekimin, tedavi bitiminde uygulamayı planladığı protezi, hastadan bir takım kayıtlar alarak, bu kayıtları bilgisayar ortamına taşıması ve hastadan alınan tomografi görüntüleriyle bu kayıtları bilgisayar ortamında birleştirmesi, bu şekilde de hastanın implantını ve yapılacak protezi sanal ortamda tasarlaması ve bu tasarıyı gene çeşitli apareylerle hasta ağzına taşıması mümkündür. Cerrehi plak veya cerrahi stent adı verilen bu yöntem kullanılarak seçilen implant, hastanın estetik ve fonksiyonel ihtiyaçlarını karşılamak için doğru boyda, doğru çapta ve doğru pozisyonda uygulanmış implant olacaktır.

      İmplant seçimini yapan hekimlerin kullandığı implant markası hakkındaki bilgi ve deneyimi de implant başarısını arttıran bir unsurdur. Diş implantı sektöründe güvenilirliğini ve kalitesini ispatlamış fazlasıyla implant markası bulunmaktadır. İmplant markasını seçim sürecinde dikkat edilmesi gereken en önemli kriter; implant firmasının sektöre bilimsel açıdan yaptığı öncülük ve araştırma-geliştirme faaliyetlerine ayırdığı bütçedir. İmplant seçimini yapan hekimler önce o implant firmasının bilimsel çalışmalarına, daha sonra da implantın uygulama kolaylığına ve protez parçalarını eklemek için gelişmiş bağlantı parçalarının olmasına dikkat etmelidirler.