Kariyer

Aydınlar Dental'de kariyer fırsatları için bizimle iletişime geçin.

Bize Danışın
Bize Danışın

Bize Danışın

Aşağıdaki form doldurarak randevu bildirimi oluşturabilirsiniz.

Name(Gerekli)
Dosyaları buraya sürükleyin ya da
Azami dosya boyutu: 128 MB.

    Bizimle iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz.

    0/0

    Çalışanlar oldukça profesyonel, kibar ve yardımsever. Özellikle yurt dışından gelen hastalarda randevular konusunda çok hassaslar, saatler konusunda çok dikkatliler. Bu kliniği bulduğum ve burada tedavi olduğum için çok mutluyum.

    Malwina BLICHARZ

    04 Aralık 2017

    Pelin Karamik’e tüm ailemizle birlikte teşekkür ederiz, bana ve kız kardeşime harika bir tedavi sağladı, en başta yapılması gerekenleri ve tüm fiyatları detaylı bir şekilde bize gösterdi. tüm sorularımızı yanıtlamak ve son dakikada ablamla ilgilenmek için çok cana yakın ve nazik. Çok iyi, profesyonel ve güler yüzlü hizmet, hepimiz çok keyif aldık.

    Alan Baychorov

    20.01.2021

    Ağız ve Diş sağlığı merkezi hekimleri Mete Dalbeler, Neslihan Türker ve Ali Osman Maviş’e teşekkür ederim. Bilimsel olarak üst düzeyde üç hekimi bir arada bulmak ve tedavi olmak biz hastalar için büyük nimet. Başarılı çalışmalarının devamını dilerim.

    Melek Yeşim KURUOĞLU

    11 Ekim 2018

    Diş Hekimleri Deniz hanım ve Sermin hanım uzmanlıklarının yanında tam birer misafirperverler. Benim gibi zor tedavi edilebilecek bir hastayı bile evinde ve huzurlu gibi hissettirmeyi başardılar. Huzurunuzda kendilerine çok teşekkür ederim.

    Seyhun Yamanel

    13 Temmuz 2018

    Dişlerim için yaptığınız herşey için çok teşekkür ederim. Emine Hanım ve Ülkü Hocam gerçekten hiç tahmin etmediğim, bir sonuç yarattılar. Dişlerimin onarımı için gösterdikleri özeni asla unutamam. Dişlerimden gerçekten çok mutluyum. Ayrıca emeği geçen diğer arkadaşlara da çok teşekkür ederim.

    Osman ŞAHAN

    26 Ağustos 2018
    Diş Hekimliği
    05 Aralık

    Dişeti hastalıkları

    Diş eti hastalıkları diş etinin ve dişleri destekleyen diğer dokuların (çene kemikleri ve dişlerin çene kemiğine tutunmasını sağlayan lifler) iltihaplanması sonucu ortaya çıkar. Diş etinin iltihaplanmasıyla başlayan ve gingivitis adını alan bu hastalık tedavi edilmezse diğer dokulara ilerler, çene kemikleri erir ve periodontitise dönüşür.

    Bu hastalıklar genellikle ağrıya yol açmadan ilerlediği için zor fark edilir. Fırçalama sırasında oluşan kanama en önemli belirtisidir. Ağız kokusu, kötü tat, diş etlerinin şişmesi veya çekilmesi, renginin kırmızıya dönüşmesi, dişlerin yer değiştirmesi ve sallanması ve apse oluşumu diğer belirtilerdir. Diş eti hastalıkları tedavi edilmediği zaman sadece diş kaybı ile sonuçlanmaz, bazı sistemik hastalıkların oluşmasına ve mevcut olan hastalıkların şiddetlenmesine yol açabilir. Kalp hastalıkları, damar sertliği, diyabet, felç, erken doğum, düşük ağırlıklı bebek doğumu gibi durum ve hastalıklar bunlar arasında sayılabilir.
    Diş eti hastalıklarının birincil nedeni fırçalamanın yapılmaması ya da doğru yapılmaması sonucu dişler üzerinde oluşan zararlı mikroplardır.
    Diş eti hastalıklarının tedavisinde vakanın durumuna göre farklı işlemler yapılır. Diştaşı temizliği ve çeşitli operasyonlar, lazer uygulamaları ile diş eti sağlığı tekrar elde edilir. Hatta kemik greftleri ve materyallerle kaybedilen dokular yeniden oluşturulabilir.